C.I.A.K

   

Linija CIAK STARTER, družba C.I.A.K. je inovativni vodja pri akumulatorju že 20 let. Na trg uvedemo baterije, ki po vgradnji v vaše vozilo ne zahtevajo dodatnega vzdrževanja. Nato pionirska tehnologija danes sodi med standardne ponudbe najresnejših proizvajalcev baterij. Že takrat C.I.A.K. S svojo vizionarsko vizijo v prihodnosti vsak uporabnik prinese inovativno tehnologijo v svoja vozila z odličnim razmerjem, ki ga investira in zasluži. CIAK STARTER v vseh modelih akumulatorjev vozila je v celoti izdelan s tehnologijo brez vzdrževanja.

                       AKUMULATORJI ZA AVTOMOBILE

.

CIAK STARTER AGM START-STOP
Prvi izdelek, proizveden predvsem iz surovin C.I.A.K. Ltd. proizvaja akumulatorje od svojih proizvodnih procesov do sodobnega centra za recikliranje, kjer proizvajajo proizvodnjo svinca in plastične surovine tudi C.I.A.K. Ltd. reciklira in obdeluje ter se vrne v postopek izdelave baterije. CIAK STARTER AGM START-STOP je izdelan z najsodobnejšo tehnologijo za proizvodnjo baterij, imenovano AGM (Absorbirano steklo Matt). Tehnologija AGM doseže maksimalno zmogljivost baterije in nenehno izkoriščanje omrežja v absolutni moči ter izkorišča svojo površino v vseh delih z enako raven porabe brez možnosti sulfatizacije ali elektrolitne dekompresije.

CIAK STARTER
Akumulator, ki vodi razred standardnih baterij s tehnologijo brez vzdrževanja. Akumulator, ki ima enako tehnološko zmogljivost v vsakem avtomobilu, izdelanem na svetu. S široko paleto modelov ta baterija pokriva 99% vseh izdelanih avtomobilov in izpolnjuje najzahtevnejše pogoje uporabe s svojo tehnologijo. Skupaj z visoko vzdržljivostjo in izjemno zanesljivimi zmogljivostmi ter z vzdrževanjem brez vzdrževanja MF (vzdrževanje brezplačno) akumulator CIAK STARTER znatno zmanjša stroške z zagotavljanjem idealnega razmerja med investiranim in pridobljenim.

CIAK STARTER ASIA
S tržno globalizacijo v zadnjih dvajsetih letih po svetu s tradicionalno evropsko blagovno znamko na našem trgu vedno več vozil v floti ima vozila, ki prihajajo iz azijske celine. CIAK STARTER ASIA modeli so posebej tehnološko in dimenzionalno izdelani in prilagojeni vozilom, ki zahtevajo takšno baterijo. Z razponom od 35 Ah do 100 Ah s posebnimi značilnostmi in tehnološkimi zahtevami proizvajalca avtomobilov in v razredu ASIA je CIAK STARTER ponovno postavljen na sam vrh sveta.

   AKUMULATORJI ZA TRAKTORJE,KAMIONE,AVTOBUSE

CIAK TRUCK PROFI
Akumulatorji CIAK TRUCK PROFI so posebej zasnovani za najbolj ekstremna cestna vozila, ki so poleg tega, da imajo največjo dovoljeno težo za vožnjo po javnih cestah, pogosto edina mesta za voznike. CIAK TRUCK PROFI je tehnološko zasnovan za globinsko praznjenje do 80% celotne zmogljivosti, zaradi česar je edinstvena ponudba izdelkov za ta tip vozila. Velika uporaba nestandardnih baterij CIAK TRUCK PROFI ni težava tudi pri večjem času pripravljenosti. Največja prednost te baterije je v številu ciklov polnjenja, kar je trikrat večje od standardne tehnologije. Prav tako je edina baterija, ki uporabnikom omogoča do 30% večjo izkoriščenost zmogljivosti. CIAK TRUCK PROFI ponuja izjemno pogonsko moč, kot tudi trajnost, ki je potrebna za dolgo vožnjo in pogostejšo uporabo potrošnika, medtem ko vozilo poganja pogonski sklop.

CIAK TRUCK HEAVY DUTY
Akumulatorji za komercialna in gospodarska vozila ter industrijska vozila so kombinacija visoke vzdržljivosti in izjemno zanesljivega delovanja. Težke baterije s tehnologijo po vzdrževanju so idealne za vozila z manjšo porabo energije in alternativnimi viri energije. Idealen za buldožerje, buldožerje, mini avtobuse in traktorje. Njena preizkušena hibridna tehnologija zagotavlja odlično zmogljivost z zelo veliko zalogo moči. Njena dokazana kakovost in ključne naložbe v izboljšanje kakovosti in izjemne delovne upornosti (prah, pogost vzglavnik in ekstremne vibracije) je idealna izbira za ta tip vozila.

CIAK TRUCK SUPER HEAVY DUTY
Baterija, ki ima vse prednosti Ciak težkih tovornjakov linijo z dodatkom tukaj je tehnološki razvoj je šel še korak dlje in pod pogojem, da ta baterija po namestitvi ne potrebuje vzdrževanja (brez vzdrževanja). Vstop te tehnologije v množični uporabi za tovorna vozila, dostavna vozila, avtobuse, gasilska vozila in gradbene stroje, s sedežem namen zmanjšati stroške na enoto največ vozila dosežen. Predvsem Ciak TRUCK SUPER HEAVY DUTY namenjene za vozila, ki delujejo promet na dolgih progah z redkim vrnitvi v bazo in zahtevajo manj vzdrževanja in redko nadzor v obdobju službe. Z uporabo pokrova labirinta brez klasičnih vodnih hlapov kondenzira pri uporabi baterije, se vsi vrnejo v akumulator. Ta proces praktično ne pušča tekočine iz akumulatorja. Tudi pokrov labirinta omogoča bistveno več upogibanja baterije kot standardne baterije. Poleg tega akumulatorji vsebujejo odprtino za odzračevanje in zagotavljajo tudi nastanek plamena znotraj akumulatorja. Ta tehnologija SMF omogoča uporabo celotne notranjosti baterije. To tudi preprečuje kopičenje nanosa pod elektrodo. Ta tehnologija omogoča tudi polnjenje akumulatorja z višjo količino kislinske raztopine (elektrolit), ki neposredno vpliva na zmanjšanje korozije odkritih svinčenih kolektorjev

 AKUMULATORJI ZA : čolne, jadrnice, motorne čolne in avtodome.

CIAK ATLANTIS – BATERIJA ZA PLOVILA IN KAMPERE
CIAK ATLANTIS je baterija z dvojnim namenom, ki temelji na kombinaciji tako preizkušenih kot novejših tehnologij, ki bateriji omogočajo pokrivanje vseh vidikov sodobnih in potrebnih močnostnih zahtev. CIAK ATLANTIS zagotavlja maksimalno dobavo ciklov ali hladilne ročice.
CIAK ATLANTIS baterije so izdelane za aplikacije, pri katerih se uporablja ena baterija za zagon in dobavo celotnega električnega sistema.
CIAK ATLANTIS je na voljo v poplavljeni izvedbi – bodisi z vzdrževanjem ali MF (brez vzdrževanja), kot tudi v različici AGM (Absorbed Glass Mat), ki pokriva celotne zahteve glede zmogljivosti, ne glede na tehnologijo. Je idealna izbira za sezonsko uporabo v čolnih, jadrnicah, motornih čolnih in avtodoma, kjer priporočamo CIAK ATLANTIS AGM. S prihodnjo širitvijo različice MF bo CIAK ATLANTIS pokrival vse vaše potrebe od 75Ah do 239Ah tudi v tehnologiji MF

 AKUMULATORJI za motoriste visoke učinkovitosti.

CIAK STARTER MOTO AGM
Ekstremna uporaba CIAK STARTER MOTO AGM akumulatorja se šteje. Prednost tega akumulatorja je tehnologija AGM (Absorbed glass mat), ki omogoča uporabo brez vzdrževanja. Čas se zmanjša stroški odhoda v servis in naknadno vzdrževanje ter onemogoča iztekanje elektrolita (kisline) iz ohišja ne glede na kraj ali položaj namestitve. Material upijajuće steklene vune (AGM – Absorbirana steklena prevleka) omogoča  večjo stabilnost kot pri običajnih akumulatorjih s tekočim elektrolitom, ki podaljšuje življenjsko dobo akumulatorja. To tehnologijo CIAK Starter Moto AGM akumulator zagotavlja  večjo zmogljivost, kot tradicionalne akumulatorje istih dimenzij. Elektrolit ohranja enakomerno na vsaki mreži in tako doseže zmanjšanje notranjega upora, povečuje polnjenje in izboljša energijsko oskrbo. CIAK STARTER MOTO AGM je bil razvit za motoriste visoke učinkovitosti z večjim potrebam po energiji, pa tudi za najbolj enostaven motor za vsakodnevno uporabo.

CIAK STARTER MOTO
Naš najbolj prodajen izdelek iz moto asortimana je močan, dolgočasen in zelo zanesljiv akumulator. Pri tem je zelo ekonomičen, enostaven in praktičen za vgradnjo. Ta akumulator ima zanesljivo zagonsko moč in kontinuirano dobavo energije. Testiranjem v najtežjih pogojih in uporabi različnih modelov motornih koles za različne namene, ta akumulator vedno enako in zanesljivo opravlja vse zahtevane zahteve. Dokončan je za motorje starejših let ali za nove motorje, ki nimajo večjega števila potrošnikov. CIAK STARTER MOTO idealen je za skuterje, quadove, Jet-ski vozila. Tehnologija tega akumulatorja omogoča enostavno oblikovanje in zagon. Vsi CIAK STARTER MOTO akumulatorji se dobavljajo s pripadajočim kisikom. Dugogodišnjim testiranjima je dosegla robustno konstrukcijo, ki je odporna na vibracije, ne glede na vožnjo na težkih terenih, po snegu ali na valovih.

CIAK STARTER LITHIUM EXTREME
KRALJEVSKA MOTORCYCLE BATTERY CLASS
Najnovejša tehnologija litijeve baterije. Namenjen je predvsem uporabnikom motornih koles, ki pogosto obiskujejo dirkalne tune vseh vrst in tiste, ki želijo prihraniti na svojem motornem kolesu. Litij motorna baterija je 63% lažja od povprečne motorne baterije. Prav tako so zasnovani za vsak motocikel, katerega lastnik želi imeti idealno oskrbo z energijo v vsakem trenutku in v vsaki aplikaciji. CIAK Lithium Extreme – idealen lansirnik in močni distributer za ATV in Jet Ski plovila, je odlična možnost za vrhunske motorje, z velikim številom potrošnikov (ogrevani ročaji, radii, potovalnimi hladilniki za potnike, dodatne luči, vožnja po žični tehnologiji) in zaradi svojih tehnoloških lastnosti, ga lahko namestite kjerkoli in na kakršenkoli položaj, ki ga dajejo proizvajalci vozil.
Lion moči CIAK – Royal razred

  AKUMULATORJI ZA VILIČARJE

TRACTION BATTERIES
Pod blagovno znamko CIAK ponujamo industrijske vlečne baterije za vse panoge. Ponujamo vse vrste artiklov DIN in BS ter baterij pod blagovno znamko CIAK. Baterije so na voljo v kovinskih plastificiranih ohišjih in v plastičnih škatlah, ki letijo uprte na pogoje za izkoriščanje. Nudimo tudi rezervne dele, ki se lahko zamenjajo za določeno časovno obdobje. Najpogostejša področja uporabe so: električne lokomotive, električni skladiščni vozički, dvižne ploščadi, čistilne naprave, ladje in plovila, neprekinjeno napajanje in sistemi za zasilno razsvetljavo. Baterije CIAK Traction izdelujejo izključno člani certificiranih proizvajalcev, akumulator pa sestavlja skupina visoko usposobljenih ljudi. Oddelek CIAK Traction Battery ima svojo lastno storitev, ki omogoča popravila, zamenjave in napake vseh vrst vlečnih baterij. Preverjanje kapacitete akumulatorja, spreminjanje priključnih elementov in posvetovanje o vsakodnevni izbiri je skupina industrijskih baterij CIAK. Izhod in določitev končnega uporabnika je ena izmed najpogosteje uporabljenih storitev, ki se vedno bolj uporabljajo.