Vrtna kosilnica TANGO E5

   

SPECIFIKACIJE

– Baterija: Li-Ion tehnologija
– Navigacija: naključna ali programirana
– Višina reza: 19 – 102 mm
– Priporočena velikost za košnjo: do 1800 m2
– Popolnoma samostojna košnja

– Deluje v vsakem vremenu
– Ekstremno tiha
– Košnja do roba
– Senzor za grbine
– Pin koda stroja
– Mulčenje

Nova vrtna robotska kosilnica TANGO E5 je zasnovana tako, da medtem ko ona kosi in ureja vašo trato, lahko vi skrbite za druge stvari. Košnja trave postane popolnoma brezskrbna!

Oblikovana, inovativna in popolnoma samostojna kosilnica narejena po najvišjih John Deere proizvodnih standardih, postavlja nov mejnik na področju košnje vašega dvorišča.

Tango E5 se ponaša z vrsto pomembnih funkcij, ki zagotavljajo varno upravljanje. Glavno stikalo ustavi delovanje nožev za varen transport na drugo mesto ali za spremembo nastavitve višine reza.
Tango vsebuje tudi zelo pomemben STOP rdeèi gumb za enostavno uporabo, kadar je potrebna takojšnja ustavitev delovanja stroja. Upravljalna površina je opremljena s senzorjem, katera nemudomu ustavi rezilo ob dotiku.
Vgrajeno tipalo za naklon avtomatsko izklopi stroj, kadar je stroj na terenu z naklonom več kot 35 % (20 stopinj). Okrog rezil v kosilnici je nameščena varnostna zaščita.

varnost-john-deere-tango-agroremont

moc-john-deere-robotska-kosilnica-tango

Baterije na Tangotu vam sploh več ni treba menjati in polniti. Tango E5 se namreč popolnoma sam vrne v polnilno postajo, kadar mu zmanjkuje moči baterije, in se tako napolni do 100%, nato ponovno nadaljuje z košnjo po programiranem urniku košnje.

moc-john-deere-robotska-kosilnica-tango

Rezila kosilnice zagotavljajo številne prednosti, ki zagotavljajo popoln rez. Rezila so izdelana iz jekla visoke kakovosti. Zasnova rezil v obliki zvezde pomeni, da dve konici rezila zagotavljata glavne atribute rezil, najprej višja kakovost reza in drugič, bolj optimalno uporabo energije.

Izkusite John Deere Tango kosilnico z pomočjo našega specializiranega trgovca za Tango. Naše usposobljeni in  strokovni trgovci bodo pokazali vse prednosti, delovanje kosilnice, namestili in prilagodili vašim zahtevam trate in dvorišča in pokazali kako pravilno vzdrževati stroj, da bo deloval še mnogo let brez težav. Preprosto se usedite in se sprostite, medtem ko John Deere naredi vso delo namesto vas.

Tango E5 je zanovan tako, da ohranja travo vedno kratko, in deluje naključno preko nastavitev omejitvenega kabla, katerega namesti vaš prodajalec. Pogosta košnja pripomore k zdravemu videzu vaše trate in odpravlja ročni napor vaše prisotnosti, kadar ste morali še ročno obrezovati travo na kotičkih, ki jih vaša prejšnja kosilnica ni dosegla.

Robotska kosilnica Tango je idealna za zelenice velikosti do 1800 m2, vrtne ovire, kot so grede, rože, kosilnica enostavno obvozi, kar se nastavi z omejitvenim kablom. Prav tako se Tango obrne stran od ovire, ki se je dotakne – senzorska naprava.

moc-john-deere-robotska-kosilnica-tango

Da bi zagotovili stalno in usklajeno delovanje kosilnice, zanjo uporabljamo zmogljivo Litij ionsko baterijo. Takšna baterija ima izjemno dolgo življenjsko dobo in je popolnoma zaščitena pred vremenskimi vplivi za uporabo v vsakem vremenu uporabljamo zmogljivo Litijionsko baterijo. Takšna baterija ima izjemno dolgo življenjsko dobo in je popolnoma zaščitena pred vremenskimi vplivi za uporabo v vsakem vremenu.

Tango je izdelan za dolgo življenjsko dobo in neprekinjeno delovanje. Njegova edinstvena konstrukcija z dvojno steno ponuja številne prednosti, ki zagotavljajo trdnost in stabilnost, zaščito pred prahom, umazanijo in vodo, ki ne morejo priti do sestavnih delov med delovanjem kosilnice.

john-deere-robotska-kosilnica-tango

Nastavitve višine reza zagotavljajo široko izbiro višin med 19 in 102 mm, ki jih lahko enostavno spreminjamo.  Preprosto zasučite zaščitni ščit v smeri urinega kazalca ali v nasprotni smeri, da premaknete rezilo gor in dol. Rezila so zasnovana za najboljše rezanje z minimalno porabo energije. To je zaradi zvezdaste oblike rezil, kjer le konice rezila opravijo razrez. Takšen rez spodbuja rast zdrave trave.