JUMBO TURBO

3,000 do 8,600 l Linija JUMBO TURBO temelji na tehnologiji linije JUMBO in tako ohranja številne njene prednosti. Posebnost gnojevk linije JUMBO TURBO je dodatna centrifugalna črpalka. Izbirna, hidravlično vrtljiva škropilna šoba je odlično orodje za trošenje na zahtevnih površinah.

več o tem

MAXX LINE

5,000 do 25,000 l Rezervoarji serije Maxx Line ponujajo opremo po meri in so značilni po robustni konstrukciji. Druga prednost rezervoarjev Maxx Line je široka izbira velikosti posod. Cisterne so združljive z vsemi napravami za trošenje gnojevke.

več o tem

MAXX LINE PLUS

14,000 do 18,000 l Kot izboljšava linije Maxx Line Maxx Line Plus navdušuje s svojimi standardnimi pnevmatikami z veliko prostornino. Ti ne zagotavljajo le maksimalnega udobja tako na terenu kot na cesti, temveč zagotavljajo tudi optimalno zaščito pred zbijanjem zemlje. Zmogljivo in priročno sesanje zagotavlja opcijsko turbo polnilo, nameščeno na sredini pod rezervoarjem.

več o tem

JUMBO LINE PLUS

14,000 do 18,000 l Zahvaljujoč plavajočemu sklopu Boogie SB in v kombinaciji s 30,5″ kolesi rezervoarji JUMBO Line Plus zagotavljajo varno in zemlji prijazno delovanje na nagnjenih površinah. Posebnost teh rezervoarjev je variabilna nastavitev obremenitve vlečnega droga na zadnji strani traktorja, kar omogoča hidravlično nastavljiv osni sklop. Rezultat je izboljšan oprijem in večja vlečna moč…

več o tem

BIG FOOT TANDEM

16,000 in 18,000 l Rezervoar Fliegl BIG FOOT, ki je standardno opremljen s pnevmatikami 800/60 R34, več kot upraviči svoje ime. Zlasti na mokrih in močvirnih tleh rezervoar omogoča učinkovito nanašanje gnojevke z minimalnim pritiskom na tla in optimalno porazdelitvijo obremenitve. Vgrajeni so tudi individualni blatniki, prilagojeni dimenzijam pnevmatik. Hidravlično vzmetenje osi zagotavlja odlično prilagajanje…

več o tem

ALPHA LINE

10,600 do 27,500 l Rezervoar za gnojevko Alpha Line je bil zasnovan posebej za intenzivno, profesionalno uporabo. Odlikuje ga obsežen nabor standardne opreme, ki jo je mogoče dopolniti s pametnimi in prefinjenimi tehničnimi podrobnostmi. Ta serija rezervoarjev ponuja številne zanimive možnosti, ko gre za zaščito tal.

več o tem