Motorna kosilnica s hidrostatičnim prenosom in PowerSafe® hidravlično sklopko | krmilna sklopka/zavorni sklop na obeh kolesih | moč do 16 KM | širina reza do 210 cm.

Za tiste, ki morajo delati v pogojih »brez omejitev« in na strmih pobočjih, Ferrari predstavlja novo motorno kosilnico 560 HY WS PowerSafe® s hidrostatičnim pogonom in podprtim hidravlično krmiljenim krmilnim sistemom.
560 HY WS PowerSafe® je edina hidrostatična motorna kosilnica na svetu, ki je opremljena s patentirano PowerSafe® hidravlično sklopko z več jeklenimi diski v oljni kopeli in neposredno povezana z motorjem.
Ergonomija enostavno upravljanih ročic skupaj z visoko zmogljivostjo pogona in zaviranja zagotavlja enostavno manevriranje ter popoln in varen nadzor nad enoto tudi v najtežjih pogojih.

Motorna kosilnica Ferrari 560 HY WS PowerSafe® ima 2 razponi hitrosti (počasno/hitro), ki ju izbere upravljavec z mehanskim krmiljenjem na krmilu, samodejno parkirno zavoro z mehanizmom
za ročno sprostitev za prisilne manevre.

Vsestranskost stroja zagotavlja neomejena serija priključkov, kot so: kosilnice, težke kosilnice, vrtne kosilnice in na splošno vsi priključki, ki se uporabljajo za planinsko spravilo sena in za uporabo v občinah.