5DF SERIES (PLATFORM)
91-116 HP
CILINDRI: 3 / 4
TEŽA: 3.590-4.105 kg

Vrhunski specializirani traktor, ki je zdaj na voljo tudi kot različica z odprto postajo.

Priljubljeni traktorji serije 5 DF so zdaj na voljo tudi kot različice odprte postaje s popolnoma zložljivim sprednjim lokom. Edinstvene tehnične značilnosti in prenovljena postavitev voznikovega sedeža, skladna z najnovejšimi ergonomskimi standardi, nudijo zelo visoko raven udobja v vozilu. Nova serija 5 DF vključuje pet modelov z močjo od 91 do 116 KM, s 3- ali 4-valjnimi motorji, dvema različnima medosnima razdaljama in številnimi možnostmi glede menjalnikov, hidravlike in dodatne opreme. Popolna integracija zmogljivih, zanesljivih in učinkovitih motorjev, kot sta FARMotion 35 in 45, z visoko zmogljivimi menjalniki, ki jih je v celoti zasnoval in izdelal proizvajalec za ta razred traktorjev, zagotavlja vrhunsko zmogljivost razreda, hkrati pa ohranja nizko raven goriva. poraba.

MOTOR:
Novi 3- in 4-valjni motorji FARMotion Stage V, ki se uporabljajo pri modelih v seriji platforme 5DF, so še močnejši in varčnejši kot kdaj koli prej. Te motorje ločuje izjemen paket izrazito inovativne tehnične vsebine, kot je elektronsko upravljano vbrizgavanje po skupnem vodu (do 2000 barov) z injektorji s 7 luknjami, elektronsko nadzorovan viskostatični ventilator in filter za dovod zraka za zgorevanje PowerCore. Vse to zmanjša porabo in poveča produktivnost. Zahvaljujoč izredni kompaktnosti nabora uporabljenih rešitev za naknadno obdelavo izpušnih plinov, ki vključuje zunanji (elektronsko hlajen in moduliran) EGR, DOC (Diesel Oxidation Catalyst), pasivni DPF in SCR, ima traktor enako nagnjen, zožen pokrov kot traktor prejšnje različice Stage III/B, kar zagotavlja odlično okretnost, ki je dodatno izboljšana z velikodušnim kotom krmiljenja traktorja. Poleg nove tehnologije, uporabljene za skladnost s predpisi o emisijah Stage V, zdaj vsi motorji razvijajo večji navor in moč, kar 116 KM pri vrhunskem modelu.

MENJALNIK:
ZASNOVAN ZA NAJVEČJO UČINKOVITOST.
Modularni menjalniki na novih traktorjih 5 DF so produkt obsežnih izkušenj družbe SDF z razvojem najsodobnejših prenosov za specializirane traktorje. Učinkovitost in modularnost sta značilni lastnosti številnih razpoložljivih možnosti, ki segajo od zelo učinkovite, popolnoma sinhronizirane mehanske različice z 12+12 hitrostmi do različice s 30+30 hitrostmi, z dvema prestavnima razmerjema Powershift (Hi-Lo). Različice s 5 prestavami (15+15, 30+15, 30+30) lahko vozijo s hitrostjo 40 km/h z varčnimi vrtljaji motorja. Medtem je na drugem koncu spektra serijsko na voljo prestava supercreeper, ki omogoča delo pri hitrostih od 187 do 295 m/h (odvisno od konfiguracije) z najnižjo prestavo in motorjem pri najvišjih vrtljajih.