6 SERIES POWERSHIFT/RCSHIFT
161-217 HP
CILINDRI: 6 / 4
TEŽA: 7.080-8.550 kg

POPOLNA UČINKOVITOST.

Kmetijska panoga je zelo raznolika. Vsako posamezno podjetje ima svojo povsem ekskluzivno strategijo uspeha. Vsem pa je skupno eno: imeti morajo ustrezno opremo za svoje naloge. DEUTZ-FAHR je razvil novo serijo 6 PS/RCshift: 8 modelov z močjo od 161 do 230 KM, modeli s 4 in 6 valji, tri medosne razdalje, dve različici menjalnika in trije tipi kabin omogočajo našim strankam, da ustvarijo lasten traktor – individualno konfiguriran za vsak proračun. Z novo serijo 6 PS/RCshift je DEUTZ-FAHR na novo opredelil koncept konfiguracije.

MOTOR:
VRHUNSKA ZMOGLJIVOST IN MINIMALNO VZDRŽEVANJE.
Novo serijo 6 PS/RCshift poganjajo posodobljeni motorji DEUTZ 6.1 in 4.1 Stage V. Prenovljeni motorji Deutz TCD Stage V zagotavljajo povečano zmogljivost tudi pri nižjih vrtljajih, z oprijemljivimi izboljšavami krivulje navora in elastičnosti, za še bolj gladko in učinkovitejše delovanje. Poleg tega se lahko ti traktorji s skoraj vsem največjim navorom, ki je na voljo pri samo 1000 vrtljajih na minuto, spoprimejo z večino nalog pri nizkih vrtljajih motorja, s čimer zagotavljajo znatne prihranke goriva. Poleg tega so bili za vse modele razviti popolnoma novi rezervoarji za gorivo. V kombinaciji z nizko porabo goriva in prostornino do 410 litrov (pri 6210 in 6230) so možni izjemno dolgi časi delovanja.
Uporaba najsodobnejših proizvodnih tehnik je omogočila izdelavo motorjev, za katere so značilne izjemno natančne proizvodne tolerance. Posledično se je interval menjave motornega olja pri novih traktorjih serije 6 podaljšal na 1000 delovnih ur (ali 2 leti). Motorji DEUTZ – sodobna tehnologija Made in Germany – so sinonim za najvišje stopnje zanesljivosti in učinkovitosti, kar vam omogoča, da dosežete maksimum iz svojega dela.

MENJALNIK:
RCSHIFT ALI POWERSHIFT: IZBIRA VRSTE MENJALNIKA JE VAŠA.
Kaj je glavni poudarek vašega traktorja? Enostavno delo na kmetiji, delo na travniku, transport, vleka orodij na polju ali mešanica vsega? Nova serija 6 ponuja točno pravi menjalnik za vse zahteve voznika in vsak proračun.

Vsi menjalniki so enostavni za upravljanje in zagotavljajo 50 km/h pri učinkovitih vrtljajih motorja. Standardno vključujejo hidravlični PowerShuttle za hitro spreminjanje smeri. Vsak menjalnik ponuja odlično učinkovitost, natančnost in udobje pri vožnji.