DEUTZ – FAHR SERIJA 8 TTV
287 HP
CILINDRI: 6
TEŽA: 9.430 – 10.725 kg

NAREJEN ZA PROFESIONALNE KMETE IN IZVAJALCE.

DEUTZ-FAHR 8280 TTV je zanesljiv, močan in popolnoma povezan delovni stroj s popolno mešanico tehnologij za profesionalne kmete in izvajalce.

Odkrijte vrhunske digitalne rešitve, integrirane v 8280 TTV, ki vam omogočajo, da delujete z neprekosljivo učinkovitostjo in tako prihranite dragoceni čas in vire.

Srce 8280 TTV leži v njegovem robustnem motorju z dvojnim turbinskim polnilnikom, ki se ponaša z impresivnimi 287 KM, kar zagotavlja brezhibno in živahno delovanje. Izkusite neprimerljivo hitrost z največ 60 km/h in se prepričajte, da imate neprekosljivo moč zaviranja s preverjenimi suhimi kolutnimi zavorami in patentiranim sistemom aTBM. Udobje se sreča s funkcionalnostjo s popolnoma nastavljivim, inteligentnim vzmetenjem sprednje osi, ki zagotavlja gladko vožnjo tudi pri najzahtevnejših delih. Nadalje razvita kabina MaxiVisionPro ponese izkušnjo operaterja na nove višine, saj ponuja udobno in ergonomsko delovno okolje za tiste dolge ure na terenu.

8280 TTV iz DEUTZ-FAHR: kjer se moč sreča z natančnostjo, učinkovitost sreča z lahkoto in se produktivnost dvigne v nove višine. Sprejmite prihodnost kmetijske tehnologije s tem izjemnim traktorjem in izboljšajte svoje kmetijske operacije kot še nikoli doslej.

MOTOR:
VODI UČINKOVITOST.
Serija 8 je opremljena z naprednim 6-valjnim motorjem DEUTZ z dvojnim turbopolnilnikom, zasnovanim za zagotavljanje vrhunske zmogljivosti in učinkovitosti brez primere. Ta vrhunski traktor postavlja nove standarde v kmetijski tehnologiji, najnovejše zahteve glede emisij pa so izpolnjene z minimalno porabo AdBlue.

Najsodobnejši sistem Common Rail zagotavlja optimalno zgorevanje goriva zahvaljujoč visokemu tlaku vbrizgavanja 2000 barov. rezultat? Zelo odziven in dinamičen motor, ki vam omogoča, da z lahkoto premagate vsako nalogo. Sprejmite dobro zaokroženo krivuljo navora, ki zagotavlja impresivne zaloge moči pri nižjih vrtljajih motorja, kar vam daje neprekosljivo vsestranskost in nadzor.

S 1000-urnimi intervali menjave olja in enostavnim vzdrževanjem 8280 TTV bistveno zmanjša tekoče stroške, hkrati pa poveča razpoložljivost strojev. Izkusite vrhunsko udobje med vožnjo, saj miren tek traktorja zagotavlja mirno okolje med dolgimi urami na polju.

MENJALNIK:
DINAMIČNA VOŽNJA.
Revolucionarni prenos TTV je dokaz dolgoletnega strokovnega znanja pri razvoju in proizvodnji prenosov. Skrbno izdelan z inteligentno fuzijo stopničastega planetnega menjalnika, enote sklopke in dveh hidrostatičnih enot, daje prelomni sestavljeni menjalnik. Ta inovativna zasnova neopazno združuje prednosti vsakega elementa, kar ima za posledico absolutni vrhunec pretoka moči.

8280 TTV navduši z močnim pospeševanjem, gladkim pojemkom in hitrim odzivom na spremembe obremenitve. Preprosta zgradba menjalnika z dvema samodejno prestavljenima pogonskima razmerjema omogoča gladke in samodejne spremembe z nižjih na višje hitrosti brez hrupa.

Upravljanje pogonskega sklopa zagotavlja neprimerljivo učinkovitost in moč v vseh pogojih delovanja. Sprostite resnični potencial 8280 TTV, saj brez napora doseže vrtilno frekvenco motorja 1830 vrt/min pri impresivni najvišji hitrosti 60 km/h in gladkih 1220 vrt/min pri 40 km/h, zaradi česar je 8280 TTV ultimativno transportno vozilo razred.

8280 TTV, izdelan z robustno strukturo, a lahkim dizajnom, se ponaša z izjemno voznostjo, enostavnim servisnim dostopom in visokim deležem mehanske moči. Ti elementi tvorijo temelj vrhunskega udobja in dinamične zmogljivosti traktorja, kar ga ločuje kot vodilno inovacijo v razredu.