Ali pogosto delate na omejenih območjih, v bližini predmetov ali ob steni? Pri modelih z minimalnim in običajnim nihanjem repa zadnji del stroja NE štrli čez širino gosenic. Da bi se izognili tej omejitvi in si zagotovili največjo prilagodljivost, izberite ničelni model nihanja repa. Zadnji del stroja skozi celotno vrtenje ostane znotraj širine gosenic. Z ničelnim zamahom zadkom stroja zasukate in odložite zemljo, kjer jo potrebujete, manjkrat postavite stroj in manj skrbite, da bi slučajno udarili v okoliške predmete.

Da bi zvečali produktivnost, lahko izbirate med dvema hitrostma in s tem povečate transport.

Bodite bolj pozorni in produktivni, če bo vaš kompaktni bager tišji, enostavnejši za upravljanje in nastavljen na želeno temperaturo. Vsi naši trenutni modeli nadaljujejo Bobcat tradicijo udobnih strojev z zasnovo, usmerjeno v upravljavca. Uživajte v prostorni kabini, enostavnih upravljalnih napravah, naprednem klimatski napravi in nižji ravni hrupa.

S kompaktnimi bagri Bobcat® boste lahko vzdrževanje postavili za del vašega hobija. Z Bobcatovimi preprostimi kontrolnimi točkami za dostop do sredstev lahko hitro in zaneslivo opravite preventivno vzdrževanje.

Izognite se razlitju goriva in lučko z opozorilom o polnjenju goriva Bobcat! Zvočni alarm se oglasi hitreje, ko se raven goriva približa prostornini rezervoarja, pri čemer ugibamo pri polnjenju. Nekateri kompaktni modeli bager so opremljeni s črpalko za dolivanje goriva s samodejnim izklopom.

Zaščita stroja pred izklopom Da bi povečali čas delovanja, vsi od Bobcatovih bagerjev prihaja s standardno opremo spremljanja temperature, ki spremlja temperaturo hladilne tekočine motorja, tlak motornega olja, temperaturo hidravličnega olja in druge funkcije. Sistem je zasnovan tako, da prepreči katastrofalne okvare motorja. Po potrebi stroj ugasne, kar zmanjša verjetnost poškodb motorja ali hidravličnih komponent. Diagnostika Bobcat ponuja diagnostiko na vozilu za učinkovito odpravljanje težav med delom in za njihovo preprečevanje, preden se pojavijo – zmanjša čas izpadov naprave. Zaščita pred hladnimi vremenskimi vplivi, ta funkcija ščiti vaš stroj pred močnim delom v hladnem vremenu, preden se motor pravilno segreje.

 

Model E17 E19z E20z
Motor Kubota Kubota Kubota
Prostornina motorja 719 ccm³ 719 ccm³ 719 ccm³
Število cilindrov 3 3 3
Moč motorja 10,2kW/14 KM 10,2kW / 14 KM 10,2kW / 14KM
Max. navor 43,5 Nm 43,5 Nm 43,5 Nm
Pretok hidravlične pumpe 41,5 l/min 41,5 l/min 45 l/min
Rezervoar goriva 19 l 19 l 19 l
Rezervoar hidravličnega olja 17 l 19 l 19 l
Potovalna hitrost 4,3 km/h 4,3 km/h 4,5 km/h
Teža 1711 kg 1885 kg 1985 kg