Kompaktni model bager Bobcat® E2Zz še povečuje odlične karakteristike zmogljivosti priljubljenega Bobcatovega stroja E26, z največjo kabino za to velikost stroja na tržišču. Kot pravi stroj Zero House Swing (ZHS) (tudi z opcijsko težko protiutež), E27z ponuja največjo gibljivost gibanja pri delu ob stenah, skupaj z najboljšo 360-stopinjsko stabilnostjo in majhno težo za enostaven transport.

Bodite bolj pozorni in produktivni, če bo vaš kompaktni bager tišji, enostavnejši za upravljanje in nastavljen na želeno temperaturo. Vsi naši trenutni modeli nadaljujejo Bobcat tradicijo udobnih strojev z zasnovo, usmerjeno v upravljavca. Uživajte v več prostora kabine, enostavnih upravljalnih napravah, naprednem klimatskem nadzoru in nižji ravni hrupa.

Naše poslanstvo je olajšati vaše delo! Blade Float poenostavlja opravila za tiščanje in izravnavo. Plavajoče rezilo izvaja minimalno, dosledno spuščanje na lopatico, z minimalnim vložkom pogona.

Potovanje Auto-Shift samodejno premakne bager iz velikega dosega in nazaj, kar vam omogoča vrhunsko potovalno zmogljivost, ne da bi morali ročno prestavljati navzdol. Samodejno preklopi potovalne motorje na in z velikega dosega, kar povzroča večje vlečne napore, ko jih potrebujete, brez ročnega preprosto izberite želeni razpon hitrosti vožnje in pojdite. Gumijasta gosenica z usmerjenimi zadnjicami omogoča tudi bolj gladko vožnjo in manj vibracij med potovanjem.

Model E26z E27z
Motor Kubota Kubota
Prostornina motorja 1,123 ccm³ 1,123 ccm³
Število cilindrov 3 3
Moč motorja 15,5 kW / 20,5 KM 15,5 kW / 20,5 KM
Navor motorja 71,2 Nm 71,2 Nm
Pretok hidravlične pumpe 87 l/min 87 l/min
Rezervoar hidravličnega olja 23 L 23 L
Rezervoar goriva 35 L 35L
Potovalna hitrost 4,3 km/h 4,3 km/h
Teža 2608 kg 2705 kg