Ali pogosto delate na omejenih območjih, v bližini predmetov ali ob steni? Pri modelih z minimalnim in običajnim nihanjem repa zadnji del stroja NE štrli čez širino gosenic. Da bi se izognili tej omejitvi in si zagotovili največjo prilagodljivost, izberite ničelni model nihanja repa. Zadnji del stroja skozi celotno vrtenje ostane znotraj širine gosenic. Z ničelnim zamahom zadkom stroja zasukate in odložite zemljo, kjer jo potrebujete, manjkrat postavite stroj in manj skrbite, da bi slučajno udarili v okoliške predmete

Številni modeli kompaktnih bager Bobcat® so opremljeni z izbirno pomožno hidravliko. To vam omogoča izbiro treh pretokov, ki vam bodo pomagali optimizirati odziv vaših hidravličnih priključkov, kot so nagibna vedra, spone, grabeži, hidravlični odklopniki in vbodi. Izberite majhen pretok za natančno krmiljenje in natančne kote, srednji pretok za polaganje in ravnanje z materiali ali največji pretok za najvišje zmogljivosti hidravlične pritrditve.

Na kompaktnih bagerjih Bobcat se vrtljivi gumb prilagodi lažje kot ročica, kar vam omogoča bolj gladko prilagajanje in upravljanje natančnejšega upravljanja.

Za natančnejšo namestitev tovora držijo integrirane zavore, ki mirujejo na pobočju. To olajša transportiranje stroja in vam ni treba več ročno vklopiti zavor med prevozom.

Opcija jeklenih gosenic segmetirajo konstrukcijo, ki omogoča hitro in priročno popravilo. Gumijaste blazinice zagotavljajo udobnejšo vožnjo.

Podvozje X-okvirja s svojim vrhunskim odmikom od tal izboljša vaše zmogljivosti v mehkih, ohlapnih in težkih pogojih. Umazanija in drugi odpadki zlahka prehajajo skozi to podvozje, s čimer je čiščenje lažje in hitrejše ter na prikolici pustijo manj naplavin. Naša zasnova varne motorje varno postavlja v širino tirov, ščiti sklop in izboljšuje okretnost stroja v mehkih pogojih. Vgradni pokrovi motorja preprečujejo morebitne poškodbe in izboljšajo vas čas dela.

Bagri so od nekdaj imeli rampe/pluge za porivanje ali ravnanje, vendar možnost kotnega rezila Bobcat omogoča veliko več prilagodljivosti za razvrščanje, izravnavo in porivanje. Omogoča hkratno nastavitev navzgor / navzdol in kot, do 25 stopinj levo ali desno. Bobcat enodelni rezalni rob, ki je reverzibilen, enostaven za vrtenje in enostavno zamenjavo – trajno rezilo za ponovno polnjenje za nižje obratovalne stroške.

Model E34 E35z
Motor Kubota Kubota
Prostornina motorja 1,642 ccm3 1,642 ccm3
Število cilindrov 3 3
Moč motorja 18,5 kW / 25 KM 18,5 kW / 25 KM
Navor pri 2000 obr/min 97.4 Nm 97.4 Nm
Pretok hidravlične pumpe 101.2 l/min 101.2 l/min
Rezervoar hidravličnega olja 39.7 L 39.7 L
Rezervoar goriva 52 L 52 L
Potovalna hitrost 5 km/h 5 km/h
Teža 3475 kg 3499 kg