Ali pogosto delate na omejenih območjih, v bližini predmetov ali ob steni? Pri modelih z minimalnim in običajnim nihanjem repa zadnji del stroja NE štrli čez širino gosenic. Da bi se izognili tej omejitvi in si zagotovili največjo prilagodljivost, izberite ničelni model nihanja repa. Zadnji del stroja skozi celotno vrtenje ostane znotraj širine gosenic. Z ničelnim zamahom zadkom stroja zasukate in odložite zemljo, kjer jo potrebujete, manjkrat postavite stroj in manj skrbite, da bi slučajno udarili v okoliške predmete.

Bagri so od nekdaj imeli rampe/pluge za porivanje ali ravnanje, vendar možnost kotnega rezila Bobcat omogoča veliko več prilagodljivosti za razvrščanje, izravnavo in porivanje. Omogoča hkratno nastavitev navzgor / navzdol in kot, do 25 stopinj levo ali desno. Bobcat enodelni rezalni rob, ki je reverzibilen, enostaven za vrtenje in enostavno zamenjavo – trajno rezilo za ponovno polnjenje za nižje obratovalne stroške.

Izberite konfiguracijo roke, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Standardna ročica moči nudi največjo silo preboja roke. Za dodaten doseg in globino kopanja opremite svoj stroj z dodatnim dolgim krakom (izbrani modeli).

Vsi bager Bobcat® so opremljeni z izbirno pomožno hidravliko. To vam omogoča izbiro treh pretokov, ki vam bodo pomagali optimizirati odziv vaših hidravličnih priključkov, kot so nagibna zajemalka, grabeži, hidravlični odklopniki in vbodi. Izberite majhen pretok za natančno krmiljenje in natančne kote, srednji pretok za polaganje in ravnanje z materiali ali največji pretok za najvišje zmogljivosti hidravlične pritrditve.

Podvozje X-okvirja s svojim vrhunskim odmikom od tal izboljša vaše zmogljivosti v mehkih, ohlapnih in težkih pogojih. Umazanija in drugi odpadki zlahka prehajajo skozi to podvozje, s čimer je čiščenje lažje in hitrejše ter na prikolici pustijo manj naplavin. Naša zasnova varne motorje varno postavlja v širino tirov, ščiti sklop in izboljšuje okretnost stroja v mehkih pogojih. Vgradni pokrovi motorja preprečujejo morebitne poškodbe in izboljšajo vas čas dela.

 

Model E55 E62
Motor Kubota Yanmar
Prostornina 2433 cmm³ 3054 cmm³
Število cilindrov 4 4
Moč motorja 35,4 kW / 47,5 KM 36,2 kW / 48,5 KM
Pretok hidravlične pumpe 138,50 l/min 132 l/min
Rezervoar hidravličnega olja 55 L 111 L
Rezervoar goriva 80 L 80 L
Potovalna hitrost 5 km/h 4,4 km/h
Teža 5501 kg 6130 kg