Ali pogosto delate na omejenih območjih, v bližini predmetov ali ob steni? Pri modelih z minimalnim in običajnim nihanjem repa zadnji del stroja NE štrli čez širino gosenic. Da bi se izognili tej omejitvi in si zagotovili največjo prilagodljivost, izberite ničelni model nihanja repa. Zadnji del stroja skozi celotno vrtenje ostane znotraj širine gosenic. Z ničelnim zamahom zadkom stroja zasukate in odložite zemljo, kjer jo potrebujete, manjkrat postavite stroj in manj skrbite, da bi slučajno udarili v okoliške predmete

Bagri so od nekdaj imeli rampe/pluge za porivanje ali ravnanje, vendar možnost kotnega rezila Bobcat omogoča veliko več prilagodljivosti za razvrščanje, izravnavo in porivanje. Omogoča hkratno nastavitev navzgor / navzdol in kot, do 25 stopinj levo ali desno. Bobcat enodelni rezalni rob, ki je reverzibilen, enostaven za vrtenje in enostavno zamenjavo – trajno rezilo za ponovno polnjenje za nižje obratovalne stroške.

Opcija jeklenih gosenic segmetirajo konstrukcijo, ki omogoča hitro in priročno popravilo. Gumijaste blazinice zagotavljajo udobnejšo vožnjo.

Naše povezave je enostavno doseči in uporabiti, tako da lahko stroj hitro zavarujete, hitreje pa se odpravite na novo delovno mesto in iz njega.

Izognite se razlitju goriva in odpadkom z opozorilom o polnjenju goriva Bobcat! Zvočni alarm se oglasi hitreje, ko se raven goriva približa prostornini rezervoarja, pri čemer ugibamo pri polnjenju. Nekateri kompaktni modeli bager so opremljeni s črpalko za dolivanje goriva s samodejnim izklopom.

Enostavno in hitro čiščenje hladilnikov.

Številni modeli kompaktnih bager Bobcat® so opremljeni z izbirno pomožno hidravliko. To vam omogoča izbiro treh pretokov, ki vam bodo pomagali optimizirati odziv vaših hidravličnih priključkov, kot so nagibna vedra, spone, grabeži, hidravlični odklopniki in vbodi. Izberite majhen pretok za natančno krmiljenje in natančne kote, srednji pretok za polaganje in ravnanje z materiali ali največji pretok za najvišje zmogljivosti hidravlične pritrditve.

 

Model E85
Motor Yanmar
Prostornina motorja 3319 cmm³
Število cilindrov 4
Moč motorja 44,3 kW / 60 KM
Navor 241 Nm
Pretok hidravlične črpalke 151 l/min
Rezervoar hidravličnega olja 148 L
Rezervoar goriva 110 L
Potovalna hitrost 4,7 km/h
Teža 8540 kg