Rešitve SDF Smart Farming vam pomagajo delati še bolje kot kdaj koli prej z naborom prilagojenih digitalnih rešitev, ki vam pomagajo narediti najboljše možne izbire za vaše delo.

Rešitve SDF Smart Farming vam omogočajo, da izberete paket storitev, ki najbolj ustreza potrebam vašega dela, ter obdržite vse vaše odločitve in podatke pod nadzorom. Ponujamo izdelke in storitve, ki so popolnoma prilagojeni praktičnim potrebam današnjih kmetov, pogodbenikov ali drugih kmetijskih izvajalcev.

SDF GUIDANCE: SATELITSKO VODENJE ZA KMETIJSKE STROJE

Sistemi avtomatskega vodenja so vedno pogostejši pri traktorjih in kombajnih. Vrhunska natančnost teh sistemov pomaga operaterjem prihraniti vire, povečati produktivnost in prevzeti boljši nadzor nad svojim delom in požetim proizvodom.

Aplikacije za vodenje se vse bolj uveljavljajo kot standard v traktorjih in kombajnih na mnogih kmetijah. Bolj natančno kot je vaše delo opravljeno, bolj donosno je. Na najvišjo natančnost se lahko zanesete tudi v težkih delovnih pogojih, na primer v megli ali ponoči. To vam lahko zagotovimo zahvaljujoč izkušnjam na tisoče strank, ki so delale s SDF Guidance: tisti, ki so delali s krmilnim sistemom, ne morejo brez njega nikoli več. SDF Guidance pomeni učinkovitost in najvišjo natančnost.

SDF Guidance omogoča kmetom, da prihranijo denar zahvaljujoč svoji natančnosti:

– Natančno vodenje od sledi do sledi s ponovljivostjo tudi v težkih delovnih pogojih;
– Zmanjšano število prehodov in s tem prihranjen čas;
– Manj porabljenih virov in več okoljskih koristi;
– Pri drugih postopkih, kot je nadzor stroja, je potrebnih manj truda in osredotočenosti.