SERIJA 5 DF/DS/DV – TTV
67-116 HP
CILINDRI: 3 / 4
TEŽA: 3.180-4.105 kg

ODLIČNOST V STALNEM RAZVOJU.

Nova družina TTV serije 5 DF/DS/DV, zasnovana posebej za povečanje produktivnosti z neprimerljivo vsestranskostjo in učinkovitostjo, se ponaša z vrhunsko tehnologijo in ergonomijo za delo z brezkompromisno zmogljivostjo tudi v najbolj omejenih prostorih.

Z zmogljivejšimi in varčnejšimi novimi motorji, menjalniki TTV, prilagodljivo neodvisno sprednjo osjo in hidravličnimi sistemi za zaznavanje obremenitve s črpalko 100 l/min nova specializirana serija dviguje lestvico varnosti, udobja in produktivnosti še dlje. Poleg tega je modele 5 DF TTV mogoče opremiti z ekskluzivnim 4-kolesnim krmilnim sistemom, ki dramatično izboljša vodljivost in manevriranje traktorjev, hkrati pa zmanjša polmer krmiljenja in dodatno poveča operativno varnost.

Nova serija 5 DF/DS/DV TTV optimizira produktivnost vseh kmetijskih operacij ter ponuja neprimerljivo prilagodljivost in učinkovitost v vseh pogojih. Ti traktorji predstavljajo idealne rešitve, ne samo v vinogradih in sadovnjakih, temveč tudi pri splošnem vzdrževanju zelenih površin in komunalne uporabe.

MOTOR:
KOMPAKTEN, UČINKOVIT IN RAZVIT POSEBNO ZA KMETOVANJE.
Novi 3- in 4-valjni motorji FARMotion 35 in 45, ki so opremljeni z najnovejšo generacijo družine DF/DS/DV TTV serije 5, so še zmogljivejši in varčnejši kot kdaj koli prej. Ti motorji imajo izrazito inovativno tehnično vsebino, kot so visokotlačno vbrizgavanje po skupnem vodu (s tlakom vbrizgavanja do 2000 barov), injektorji s 7 luknjami, elektronsko nadzorovan viskostatični ventilator, zračni filtri PowerCore in funkcija OverBoost. Rezultat je impresiven paket visokotehnoloških rešitev, ki zmanjšajo porabo goriva in hkrati povečajo produktivnost. Izjemna kompaktnost nabora uporabljenih rešitev za naknadno obdelavo izpušnih plinov z zunanjim, hlajenim krogotokom EGR z elektronskim nadzorom recirkulacijskega pretoka, DOC (dizelski oksidativni katalizator), pasivnim DPF in SCR, je omogočila ohranitev enakih skupnih dimenzij kot pogonski agregat prejšnje generacije Stage IIIB, da se zagotovi velikodušen kot krmiljenja in odlična preglednost naprej z voznikovega sedeža. Poleg množice novih tehnoloških rešitev, uvedenih za izpolnjevanje emisijskih standardov stopnje V, vsi motorji v ponudbi zagotavljajo tudi več navora in moči kot prej, pri čemer se vrhunski model ponaša z impresivno največjo močjo 116 KM (126 KM z aktivno funkcijo OverBoost).

MENJALNIK:
GLADKO, UČINKOVITO IN ZANESLJIVO.
Najsodobnejši menjalnik TTV učinkovito in učinkovito prenaša moč na kolesa v vseh razmerah in pri kateri koli hitrosti, ponuja neprimerljivo udobje in nemoteno dovajanje moči brez sunkov ter učinkovito spreminja impresivno moč motorja v vrhunsko produktivnost, brez izgube v izvedba. In poleg vsega tega menjalnik omogoča celo najvišjo hitrost 40 km/h, ki jo je mogoče doseči pri varčni hitrosti motorja!
Ergonomska konzola MaxCom ponuja upravljanje s prsti nad vsemi glavnimi funkcijami traktorja za preprostost in praktičnost brez primere. Na primer, inverzijo smeri je mogoče izvesti preprosto in enostavno z gumbi, ki jih lahko programira uporabnik, na krmilni palčki, medtem ko gumb Sense operaterju omogoča izbiro med različnimi načini motorja in menjalnika od »ECO« za minimalno porabo goriva do »Power«. ”, za največjo moč in produktivnost.
Hitrost motorja in pogonsko razmerje menjalnika se samodejno ujemata v realnem času, da traktor deluje čim bolj učinkovito, ne glede na pogoje. Upravljavec lahko shrani do 2 hitrosti naprej in 2 nazaj ter ju po potrebi prikliče s preprostim pritiskom ustreznih gumbov.