SERIJA 5D – KEYLINE
66-102 HP
CILINDRI: 3
TEŽA: 3.250-3.350 kg

PREPROSTO ZASNOVANO ZA PRODUKTIVNOST.

Vsa možna dela na kmetiji, lahke transportne naloge in terensko delo na obvladljivih območjih – novi modeli v seriji 5D Keyline so preprosto idealni za manjše kmetije in kmetijske dejavnosti s krajšim delovnim časom.

Preprosto impresivna tehnologija: trivaljni motorji FARMotion 35 z optimizirano prostornino zagotavljajo vrhunsko zmogljivost, učinkovitost porabe goriva in optimalne vrednosti emisij z močjo od 66 KM (48,9 kW) do 102 KM (75 kW). Na voljo sta dva mehanska petstopenjska shuttle menjalnika: 15+15 ali 30+15 prestav skupaj s powershuttle menjalnikom s 15+15 ali 30+30 Hi-Lo menjalnikom.

Preprosto učinkovito: največjo hitrost 40 km/h je mogoče doseči že pri 1800 vrt/min pri vseh modelih. Vsi modeli 5D Keyline so opremljeni s štirikolesnim pogonom in štirikolesnimi zavorami. Sistem štirikolesnega pogona in 100-odstotno zaporo diferenciala je mogoče upravljati elektrohidravlično.

Preprosto vsestranski: hidravlična črpalka s 56 l/min za do tri mehansko krmiljene ventile zadaj, zadnji pogonski dvig z novim sistemom EasyLift z največjo dvižno silo 3500 kg in kardanska gred z do tremi hitrostmi vrtenja.

Preprosto udobna kabina: s 360° vsestransko vidljivostjo, širokimi vrati in zelo ergonomskim upravljanjem. Modeli nove serije 5D Keyline so prava izbira za vse, ki želijo preprosto delati varčno.

MOTOR:
MOTORJI FARMOTION 35. PREPROSTO VISOKO UČINKOVITO.
Pod motornim pokrovom novih modelov serije 5D Keyline ( standard emisij izpušnih plinov Stage V). Ti motorji so bili posebej razviti za uporabo v kmetijski industriji. Elektronski vbrizg goriva s skupnim vodom pri 2000 barih s Turbo Intercooler aspiracijo zagotavlja visoko moč in velik navor z minimalno porabo goriva in nizkimi emisijskimi vrednostmi. Novo razviti kompaktni hladilnik z ventilatorji na viskozni pogon in čistilnik zraka PowerCore spodbuja učinkovitost motorja. Hladilni sistem je tudi lahko dostopen, kar bistveno poenostavi vzdrževanje in čiščenje.

MENJALNIK:
PRENOS. PREPROSTO NATANČNO PRESTAVLJANJE.
Vsi novi modeli 5D Keyline so opremljeni s petstopenjskim menjalnikom, zmanjšanim v več različicah.

Enostavnejša različica ima mehanski shuttle in 15+15 hitrosti, ki jih je mogoče povečati na 30+15 z izbiro mehanske možnosti underdrive.

Na voljo je celo Powershuttle, ki zagotavlja visoko produktivnost in udobje pri vožnji. Vsi traktorji s Powerhsuttle so serijsko opremljeni s prilagajanjem odzivnosti SenseClutch, funkcijami ComfortClutch in Stop&Go. Menjalnik s Powershuttle je na voljo v različici 15+15 in 30+30 z 2-stopenjskim powershiftom Hi-Lo.

Končno hitrost 40 km/h lahko pri vseh različicah doseže že v načinu ECO pri 1800 vrt/min. To omogoča natančno in učinkovito vožnjo v vseh aplikacijah.