SERIJA 6C
116-143 HP
CILINDRI: 4
TEŽA: 5.000-5.500 kg

Popolna konfigurabilnost.

S 3 modeli, močjo od 116 do 143 KM, izbiro med 3 vrstami menjalnika, zmogljivimi hidravličnimi sistemi s črpalkami za zaznavanje obremenitve z zmogljivostjo do 120 l/min in množico možnosti so ti traktorji, ki ponujajo neskončne možnosti konfiguracije. prilagojeno do popolnosti tudi za najbolj specifične potrebe. Vsi modeli serije 6C so opremljeni s štirivaljnimi motorji Stage V, 4-stebrnimi kabinami TopVision in izbiro povsem novih rešitev SDF Smart Farming.

MOTOR:
ULTRA-KOMPAKTEN, ULTRA-UČINKOVIT.
Poleg izjemne stopnje zanesljivosti in zmogljivosti se novi štirivaljni motorji FARMotion 45 Stage V ponašajo tudi z izjemno nizkimi obratovalnimi stroški. Ti najsodobnejši motorji imajo impresiven navor v zelo širokem razponu vrtljajev motorja, kar zagotavlja hitro odzivnost na spremembe obremenitve. Elektronsko nadzorovan vbrizg goriva po skupnem vodu, viskostatični ventilator eVisco, zračni filtri PowerCore in visoko učinkoviti menjalniki tvorijo impresiven paket visokotehnoloških rešitev, ki zmanjšujejo porabo goriva in tekočine AdBlue. Velikodušni rezervoarji (s 160-litrsko posodo za gorivo in 12-litrsko posodo za sečnino) zagotavljajo več kot zadosten doseg za vsako možno nalogo. Na voljo z izbiro izhodne moči do 120, 129 in 137 KM (za modele 6115C, 6125C in 6135C), vse različice motorja vključujejo tudi posebno karto povečanja moči, ki se samodejno izvede, ko je priključna gred v uporabi ali pri cestnih hitrostih, ki presegajo 15 km/h, kar poveča največjo moč zadevnega modela na 126, 136 in 143 KM.

MENJALNIK:
UČINKOVITOST, ZMOGLJIVOST IN KONFIGURACIJSKA VELIKI RAZRED.
Nova serija 6C je na voljo s tremi različnimi vrstami menjalnika: osnovna konfiguracija z mehanskim glavnim menjalnikom in 3-stopenjskim menjalnikom powershift, inovativnim menjalnikom RVSHIFT s polno močjo in vrhunskim visokotehnološkim brezstopenjskim menjalnikom TTV. Serija 6C vam omogoča izbiro najprimernejše konfiguracije menjalnika za vaše specifične potrebe. Vse različice menjalnika imajo elektrohidravlični PowerShuttle. Manevri inverzije smeri se izvajajo brez prekinitve prenosa navora na kolesa, tudi pod obremenitvijo, kar povečuje varnost, zlasti pri delu na strmih klancih. Poleg vsega tega je izbira med 5 nastavitvami odzivnosti, ki jih lahko izbere uporabnik, ter funkcijama Stop&Go in PowerZero olajšajo delo s čelnim nakladalnikom kot kdaj koli prej. Vsi modeli lahko dosežejo svojo največjo cestno hitrost (40 km/h za različico z osnovnim menjalnikom ali 50 km/h za različici RVSHIFT in TTV) v pogojih delnega plina, kar poveča učinkovitost goriva in doseg.