SERIJA C6000
250 HP
CILINDRI: 6
TEŽA: 13.500-14.500 kg

Predstavljamo nov mejnik v evoluciji serije DEUTZ-FAHR, namenjene kmetijstvu.
Naše obsežne izkušnje na tem področju, skupaj z dialogom z zvestimi strankami DEUTZ-FAHR, da bi prisluhnili njihovim potrebam, so tvorile temelje za razvoj C6305. Zanesljiv in kompakten, vendar ponuja izjemno produktivnost: novo merilo za razred 5 slamnikov, ki združuje vrhunsko tehnologijo in koncepte sistemov DEUTZ-FAHR. Stroj, namenjen srednje velikim kmetijam, ki si prizadevajo za večjo neodvisnost, zasnovan za žetev vseh vrst pridelkov z izjemnimi rezultati. Z dvema modeloma, štirimi različicami in izjemno vsestranskostjo, ki omogoča ogromno izbiro različnih konfiguracij, sta C6305 in C6305 TS neprecenljiva zaveznika pri vašem delu.

HEDER:
Rezalni sistem kombajna je tam, kjer se začne celoten proces žetve. Zato je DEUTZ-FAHR ustvaril obsežno ponudbo zanesljivih rezalnih miz za potrebe vsakega kupca. Glave DEUTZ-FAHR so sinonim za natančne rezultate rezanja, zanesljivost, trdno konstrukcijo in vsestranskost. Ponudba pokriva obsežen spekter širin reza s sedmimi različicami (štirje standardni hederji z merami 4,20, 4,80, 5,40 in 6,30 m), z edinstvenimi zmožnostmi, ki jih je mogoče še razširiti z namestitvijo dodatkov, zasnovanih tako, da poskrbijo tudi za najbolj specializirane primere.

ZALOGOVNIK:
Vaš pridelek se prevaža v velikodušnem 7000-litrskem rezervoarju za žito, tako da lahko nemoteno nadaljujete z delom. Preverjanje pridelanega proizvoda je hitro in preprosto, z novim sistemom vzorčenja, ki je na dosegu roke tik pred voznikovo kabino. Rezervoar se napaja z dvigalom za zrnje, ki ima zložljiv spoj za zmanjšanje tveganja drobljenja zrn in zagotavlja optimalno polnjenje rezervoarja pod katerim koli kotom. Dva senzorja v rezervoarju aktivirata indikatorsko lučko in zvočni opozorilni signal, ki voznika obvestita, da je rezervoar poln in da mora traktor približati mlatilnici za razkladanje na prikolico.

LOČEVALNIK:
DEUTZ-FAHR pomeni brezkompromisno zmogljivost. Sistem ločevalnika C6305 ponuja enake zmogljivosti kot njegovi večji bratje in sestre, da zagotovi neprimerljivo zmogljivost pri katerem koli pridelku ter brezhibno kakovost zrn in slame.