SERIJA C7000
327-353 HP
CILINDRI: 6
TEŽA: 16.100-17.700 kg

Eleganten dizajn s svežim novim videzom. Nova serija C7000 se ponaša s sodobno zasnovo, ki jo je zasnoval Giugiaro in izraža tehnološko nadvlado blagovne znamke DEUTZ-FAHR – jamstvo za odlično zmogljivost mlatenja in vrhunsko kakovost zrn in slame iz več kot 100 let izkušenj in nenehnega razvoja pri razvoju žetvenih sistemov. C7000 je neustrašen v zahtevnih pogojih in zagotavlja vrhunsko produktivnost in kakovost mlatev v vseh situacijah. Serijo C7000 poganjajo motorji Deutz, ki se ujemajo z izjemno zmogljivostjo na terenu in med najnižjimi vrednostmi porabe goriva v tem razredu, kar omogočajo EGR, tehnologija SCR z dodatkom AdBlue® in DPF. Vse te funkcije skupaj naredijo kombajne serije C7000 popolno rešitev za vse možne pogoje delovanja in DPF. Kabina Commander V z vrhunsko vidljivostjo, delovnimi lučmi zadnje generacije in izrednim udobjem poskrbi, da najnovejši dodatek k DEUTZ-FAHR izstopa iz množice. Za neprekosljivo zmogljivost in zanesljivost ter vrhunske rezultate žetve je vsak vidik nove serije C7000 zasnovan za največjo kakovost zrn in slame ter produktivnost.

HEDER – SCHUMACHER:
Rezalni sistem Schumacher Easy Cut II s planetnim prenosom za zelo visoke hitrosti rezanja (1.220 rezov/minuto) zagotavlja natančne rezultate rezanja ter izjemno zmogljivost in vrhunsko kakovost rezanja tudi pri delu z zelenimi ali poležanimi posevki in z visoko gostoto posevka.
Inovativni izbirni sistem s stiskalnimi valji rezila in vodilnimi valji rezila ohranja rezilo popolnoma naravnost, hkrati pa zmanjšuje vibracije, obrabo in porabo energije.

ZALOGOVNIK:
Modeli C7205 so opremljeni z 8500 litrskim rezervoarjem za zrnje, medtem ko imajo modeli C7206 9500 litrsko posodo. Rezervoar se napaja z dvigalom za zrnje, ki ima zložljiv spoj za zmanjšanje tveganja drobljenja zrn in zagotavlja optimalno polnjenje rezervoarja pod katerim koli kotom.
Nivo v rezervoarju je mogoče spremljati skozi okno v kabini, kakovost mlatenja pa preko zunanje lopute za vzorčenje žita.
Dva senzorja v rezervoarju aktivirata indikatorsko lučko in zvočni opozorilni signal, ki voznika obvestita, da je rezervoar poln in da mora traktor približati mlatilnici za razkladanje na prikolico.

LOČEVALNIK:
DEUTZ-FAHR je za novo družino C7000 razvil sodoben sistem ločevalnika, ki postavlja nove standarde za svoj razred. Ta robusten, zanesljiv in izjemno produktiven sistem nežno ravna z izdelkom skozi celoten proces ločevanja zrn.
Rezultat je izjemna kakovost žetve.
Poleg tega, ker se velik del procesa ločevanja zrn že odvija v konkavi, se s tem zmanjša delovna obremenitev na slamnikih, s čimer se poveča produktivnost, obenem pa je zagotovljena občutljiva obdelava same slame.