Izodiametrični traktorji, enosmerni ali reverzibilni, s centralnim zglobom (AR) ali s krmilnimi kolesi (RS). Motor stopnje V – 75 KM.

Thor K90 AR so specializirani traktorji, zasnovani za uporabo v izjemno tesnih prostorih: vrstne posevke, vinogradi, sadovnjaki, rastlinjaki in drevesnice ter vsa vzdrževalna dela, tako poleti kot pozimi, ki jih običajno izvajajo lokalne občine. Zahvaljujoč izodiametričnim kolesom in krmiljenju s hidrostatičnim pogonom, ki deluje na osrednji členek, sta najboljši lastnosti Thor K90 AR njihova okretnost in okretnost.

Thor K90 RS so večnamenski specializirani traktorji, ki so še posebej uspešni v vinogradih, sadovnjakih, drevesnicah in vzdrževanju zelenic. Nizko težišče, pogon na vsa kolesa in togo ogrodje s krmiljenjem prednjih koles zagotavljajo izjemno stabilnost in neprimerljiv oprijem s cestiščem, kar omogoča, da Thor K90 RS popolnoma varno dela tako na ravnih kot neravnih in nagnjenih tleh.

Reverzibilni položaj za vožnjo (na voljo kot dodatna oprema) omogoča praktično in racionalno upravljanje tako z vlečenimi kot sprednjimi priključki. Inovativna tehnična vsebina, eleganten dizajn in zmanjšane skupne dimenzije naredijo Thor K90 nepogrešljive stroje za prihodnje kmetijstvo.