Bobcatov teleskopski nakladalnik TL34.65,HF, ki lahko 3.4 tone tovora dvigne na 6,5 metrov višine. Na področju razvijanja gradbeno/kmetijskih in drugih stojev ima podjetje Bobcat 60 letne izkušnje na katere smo izjemno ponosni, dokaz je zasnova Bobcatovega motorja D34, ki ima visoko zmogljivost in pri tem ohranja nizko porabo goriva. Njegova dodana vrednost dosega vrhunski elektronski vbrizg goriva, moderni materiali iz katerih je motor narejen in tehnologija turbo polnilnika. Vsa konstrukcija oziroma okvir teleskopskih nakladalnikov so vrhunsko varjenji in vijačeni za še večjo togost in robustnost. Panoramska kabina nakladalnikov zagotavlja, da se uporabniki vedno zavedajo svoje okolice, spodbuja veliko bolj gladke delovne procese, večjo produktivnost, in predvsem večjo varnost. Ker je varnost  glavna skrb smo vse kabine Bobcatovih teleskopskih nakladalnikov oblikovali , da ustrezajo najtežjim razmeram. Vse naše kabine so homologirane in preizkušene v skladu s standardi zaščite pred prevračanjem in prevrnitvi materiala na kabino.

Bobcat HF (High Flow/visok pretok) ta tehnologija vam ponuja dodatno moč, ko jo najbolj potrebujete v dinamičnih delih. Produktivnost lahko dvignete z zelo malimi obrati motorja in pri tem privarčujete z gorivom. Load-Sensing hidravlična pumpa z pretokom 190 l/min. Kadar se vse hidravlične funkcije uporabljajo hkrati, sistemi HF za hiter zagon in delitev pretoka takoj zagotovijo popolno količino olja za optimalno produktivnost.

Ker je vsaka vrsta dela drugačna, so vsi Bobcat teleskopski nakladalniki opremljeni s tremi različnimi načini krmiljenja (2 kolesno krmiljenje / 4 kolesno krmiljenje / CRAB oziroma pasji hod ). Način krmiljenja na dveh kolesih uporabljamo za vožnjo po cesti, kjer se uporablja visok hitrost, način krmiljenje štirih kolesih, kadar vaše delo zahteva majhen polmer obračanja v omejenih prostorih, ali način CRAB oziroma pasji hod se uporablja v najzahtevnejši pogojih, kjer morate material natovoriti drugače kot doslej. Uporabnih lahko enostavno spreminja načine krmiljenja, da se prilagodi svojemu delu. Polavtomatska poravnava koles omogoča uporabniku samodejno pomoč pri zagotavljanju, da so kolesa med spreminjanjem med tremi načini krmiljenja vedno poravnana. Ponovno poravnavo kolesa lahko izvedete tudi ročno z volanom.

Patentirana asimetrična kabina ponuja popolno panoramsko vidnost, potrebno za varno in udobno delo.

Tehnični podatki

Model  TL34.65HF
Proizvajalec motorja/model motorja Bobcat D34
Nazivna moč 97 kW (130 KM)
Število valjev/prostornina  4/3400
Največji navor motorja pri vrtljajih 500/1400
Menjalnik (tip,največja in najmanjša hitrost vožnje) Hidrostatičen + 2 stopenski menjalnik,
Najvišja hitrost 40 km/h
Najmanjša hitrost 0,1 km/h
Pretok hidravlične pumpe Load-sensing 190 l/min
Načini krmiljenja 2 kolesni/4 kolesni/ pasji hod
Zavore za priklopnik Hidravlične
Max. teža na višini dviga 3400 kg na 6.5 metrov
Teža na max. višini dviga  3400 kg na 6,5 metrov
Rezervoar goriva 140 l
Rezerovar hidravličnega olja 60 l
Rezerovar AdBlue 60 l
Masa 6500 kg
Garancija 3 leta ali 5 let