Bobcat TR40250 EVO vključuje vse funkcije nove generacije, ki jih nudi vgrajena napredna tehnologija. Stroj v celoti spremljajo elektronski senzorji, ki izboljšujejo delovanje tudi v omejenih delovnih območjih. Samodejno izravnavanje vbodov, blazina ogrodja in pametni nadzor dosega so tri funkcije, ki ustvarjajo udobno, uporabnikom prijazno delovno okolje. V skladu z tradicijo Bobcat, 25 m EVO ponuja napredne elektronske rešitve, ki uporabniku omogočajo varno in udobno upravljanje težkih tovorov na pomembnih višinah. Uglajeni in natančni premiki povečajo zaupanje uporabnikov, ob ustreznem povečanju učinkovitosti

Vsi modeli Bobcat serije TR zagotavljajo najvišji raven udobja vključno s klimatsko napravo, polavtomatsko preusmeritvijo koles, nastavitvijo hitrosti rotacije, omejenim zdrsom zadnje osi, LED delovnimi lučmi na strehi, CD radio, senčnik in visoko udoben sedež z zračnim vzmetenjem ima vzdolžno vzmetenje in nizkofrekvenčni sistem, ki uporabniku omogoča udobno delo med dolgim delovnikom, ne glede na razmere na tleh. Idealen delovni pogoji vključujejo dobro vidljivost, ki sega preko neposrednega delovnega območja. Z zagotavljanjem, da se uporabnik vedno v celoti zavedajo svoje okolice. Bobcatova panoramska zasnova kabine spodbuja še bolj gladke procese, večjo produktivnost in predvsem večjo varnost.

Model

TR40250 EVO ROTACIJSKI  TELESKOPSKI NAKLADALNIK

Proizvajalec motorja FPT NEF Series
Nazivna moč 105 kW/141 KM
Število valjev/Prostornina  4/4500
Največji navor motorja pri vrtljajih 540/1400
Menjalnik (najmanjšo hitrost, največjo hitrost) Hidrostatičen + 2 stopenjski menjalnik
Najmanjša hitrost 10 km/h
Največja hitrost 40 km/h
Načini krmiljenja  2 kolesno/4 kolesno / pasji hod
Pretok hidravlične pumpe 2 hidravlični pumpi
135 l/min
Teža na najvišji višini 1800 kg na 25.1 m
Dimenzije (širina/dolžina/višina)(mm) 2380/8000/3025
Rezervoar goriva 180 l
Rezervoar hidravličnega olja 270 l
Masa 17.540 kg
Garancija   2 leti

Prihranite čas in povečajte produktivnost s sistemom samodejnega izravnave Bobcat. S samo pritiskom na gumb se vaš stroj hitro in samodejno stabilizira na neravnih tleh. Za lajže in varnejše delovanje naredi Bobcat načrt teleskopskih stabilizatorjev. Zaradi še enostavnejše uporabe so zasnovani tako, da uporabniku omogočajo, da jih namesti glede na izbiro prostora okoli stroja. Namestijo jih lahko kamor koli od popolnoma izvlečenih do popolnoma podaljšanih, uporabnik pa lahko njihov natančen položaj prebere na digitalnem zaslonu. Uporaba teleskopskih stabilizatorjev povečuje varnost pri delu, ker sistem za upravljanje obremenitve samodejno prilagodi v varno delovno okolje.