DEUTZ – FAHR SERIJA 9 TTV
295 – 336 HP
CILINDRI: 6
TEŽA: 11.800KG

OPIS:
ZASNOVAN ZA POENOSTAVITEV VAŠEGA ŽIVLJENJA. ZASNOVANO ZA POVEČANJE VAŠIH REZULTATOV.

S serijo 9 so inženirji DEUTZ-FAHR razvili ultra-sodoben, visoko inteligenten traktor z visoko konjsko močjo, ki deluje in povečuje učinkovitost delovanja predvsem zaradi edinstvenega udobja pri upravljanju, avtomatiziranih rutinskih funkcij in najbolj inovativnih tehnologij – in vse to ob poraba minimalnih virov.

Vsaka posamezna komponenta serije 9 je zelo inovativna in je med najboljšimi na trgu. DEUTZ-FAHR s serijo 9 ponuja tri popolnoma uravnotežene in zelo privlačne modele traktorjev z visoko konjsko močjo, s katerimi lahko kmetje in izvajalci dosežejo najboljše rezultate.

MOTOR:
POVEČAJTE MOČ OB ZMANJŠANJU PORABE
Ko gre za pogonsko enoto za serijo 9, je le najboljše dovolj dobro. Odločilna je največja zmogljivost z najmanjšo porabo. Šestvaljnim motorjem Deutz TTCD 7,8 l (295–336 KM) z dvostopenjskim turbinskim polnilnikom in vmesnim hlajenjem ter tehnologijo SCR, DPF in DCR ni alternative. Motorji takoj odreagirajo s tlakom vbrizgavanja 2.000 barov in zagotavljajo 90 % navora že pri 1.000 vrt./min. Največji navor ostaja konstanten od 1.200 do 1.600 vrt./min. Zaradi “koncepta znižane hitrosti” je ta nova generacija motorjev edinstvena. Motorje odlikujejo tudi odlične lastnosti hladnega zagona – tudi v ekstremnih pogojih. Motor je na voljo na stopnji IV za trge EPA in na stopnji III A za trge LRC. Celoten koncept je prilagojen za največjo učinkovitost.

MENJALNIK:
TTV PRENOS. MAKSIMALNA UČINKOVITOST OD 0,2–60 KM/H
Učinkovitost se ustvari z natančnostjo. Natančnost pa je ustvarjena z natančno delovno hitrostjo. Elektronsko krmiljen brezstopenjski prenos TTV zagotavlja točno pravo hitrost za vse vrste del. Menjalnik TTV združuje učinkovitost mehanskih komponent z inteligenco hidrostata. Pokriva območje hitrosti 0,2–60 km/h. Predvsem pri delu na terenu je najbolj učinkovit med hitrostjo 7–15 km/h. Tu pride v poštev 80 % mehanskih komponent. Med transportom je to v povprečju 90 %. To zagotavlja hitro odzivnost v celotnem območju hitrosti, gladko pospeševanje v vseh pogojih, visoko dinamiko in ekonomično vožnjo. Z visoko vlečno silo je prenosnik TTV kos tudi najtežjim situacijam.