SERIJA 6.4
129-171 HP
CILINDRI: 4
TEŽA: 6.250 – 7.000 kg

Sprostite moč sodobnega kmetijstva s povsem novo serijo DEUTZ-FAHR 6.4.

Nova serija DEUTZ-FAHR 6.4, zasnovana za razvoj vaših kmetijskih operacij, je opremljena z robustnim motorjem, ki zagotavlja impresiven navor, udobno kabino MaxiVision in številnimi inteligentnimi funkcijami, zaradi česar je to traktor, namenjen redefiniranju učinkovitosti in produktivnosti.

Trije modeli te serije (6130.4 / 6140.4 / 6150.4) so na voljo z menjalnikom TTV ali RVshift. Medtem ko sta 6160.4 – 6170.4 na voljo kot različici Powershift in RCshift.

MOTOR:
IZKORISTITE SILO NAŠEGA NAPREDNEGA MOTORJA
Motor FARMotion 45 je natančno zasnovan za zagotavljanje optimalne izhodne moči in brezhibnega delovanja tudi v najzahtevnejših pogojih. Zahvaljujoč temu motorju boste izkusili vrhunsko vlečno silo in vleko, kar bo olajšalo delo s težkimi bremeni.

Številne odlične tehnične lastnosti vključujejo turbopolnilnik, opremljen s spremenljivo geometrijo VTG, elektronsko krmiljen viskostatični ventilator, najsodobnejši paket za naknadno obdelavo izpušnih plinov (s katalizatorjem DOC, ki ne potrebuje vzdrževanja), pasivni filter trdnih delcev (ki ponuja hitrejše regeneracijo kot običajni filtri, brez potrebe po dodatnem vbrizgavanju dizelskega goriva) in katalizator zadnje generacije SCR – vse je zasnovano tako, da zmanjša porabo dizelskega goriva in AdBlue na najmanjšo možno mero ter izpolnjuje zahteve predpisov Stage V.

 

Ne samo, da ti izjemni motorji zagotavljajo največji navor v razponu od 577 Nm pri 6130.4 do 663 Nm pri 6150.4 z menjalnikom TTV ali RVshift – tudi bistveno povečajo zmogljivost pri nižjih vrtljajih motorja s povečanim navorom in elastičnostjo, zaradi česar deluje enakomerno bolj gladko in učinkovitejše. S skoraj celotnim največjim navorom, ki je na voljo že pri 1000 vrtljajih na minuto, ti traktorji omogočajo operaterju, da opravi vsa opravila, pri tem pa ohrani čim nižjo hitrost motorja; to prihrani dizel, hkrati pa zmanjša hrup in obrabo.

MENJALNIK:
IZBIRA TTV ALI RVSHIFT MENJALNIKA
Vsi modeli serije 6.4 so na voljo z dvema različnima menjalnikoma: menjalnikom TTV ali RVshift.

Menjalnik TTV postavlja merilo učinkovitosti in zanesljivosti ter predstavlja najsodobnejšo tehnologijo prenosa za kmetijske traktorje.
Po drugi strani pa je novi menjalnik RVshift visoko učinkovit koncept Full Powershift. Ta menjalnik, ki ga je razvil DEUTZ-FAHR, predstavlja absolutno preprostost, visoko učinkovitost in enostavno uporabo.