SERIJA C9300
353 HP
CILINDRI: 6
TEŽA: 16.900-18.300 kg

Več kot 100 let izkušenj, zveste stranke in vrhunska zmogljivost: zapuščina in prihodnost edine serije DEUTZ-FAHR C9000. Dva modela: C9306 TS in C9306 TSB. Ti stroji združujejo izjemno produktivnost z izjemno vsestranskostjo (za uporabo na velikih površinah), elegantnim dizajnom, neverjetnim udobjem in funkcionalnostjo za neprimerljivo zmogljivost žetve pri vseh vrstah pridelka. Z zmogljivimi motorji, izjemno majhno porabo goriva in neprekosljivo nizkimi obratovalnimi stroški ter preprostim vzdrževanjem je serija C9000 resnično izjemna.

HEDER:
Visokozmogljivi kosilni drogovi (v standardnih širinah od 5,40 m do 9,00 m) so iz enega kosa za vrhunsko porazdelitev teže in stabilnost, kar povečuje vzdržljivost in zmogljivost ne glede na širino reza.
Podajalni polž velikega premera s širokimi spiralami in vijačno razporejenimi prsti polža zagotavlja neprekinjeno dovajanje in prenos izdelkov.

ZALOGOVNIK:
Rezervoar za žito strojev serije C9000 ima prostornino 10.500 litrov in se prazni s sistemom izredno visoke hitrosti praznjenja, zahvaljujoč dvojnim polžem, ki podvojijo izhodno hitrost in, ko so izpraznjeni, vzvratno, kar preprečuje razsipavanje pridelka, odpravlja izgubo časa in izgubo produktivnosti.
Nivo v rezervoarju lahko opazujemo skozi okno v kabini, vzorec pa preko zunanje lopute za žito.
Indikatorska lučka in zvočni opozorilni signal, ki ju aktivirata dva senzorja v rezervoarju, voznika obvestita, da je rezervoar poln in da je treba začeti postopek praznjenja.

LOČEVALNIK:
DEUTZ-FAHR je razvil najsodobnejši sistem ločevalnika za serijo kombajnov C9000. To je robusten, zanesljiv in visoko produktiven ločevalni sistem, ki med ločevanjem zrn nežno ravna s pridelkom, da zagotovi izjemno raven kakovosti pridelka. Sistem že dosega visoko stopnjo ločevanja ojačitve med mlatilnim bobnom in konkavo, da se zmanjša delovna obremenitev slamnikov, poveča produktivnost in bolj občutljivo ravna s slamo.